Støt øhave

Øhave er en lille virksomhed der tror på forandring. Og du kan være med.

Øhave er en lille virksomhed, der tror på forandring. Vi tror på social forandring, hvor relationer og fælles-skaber er grobund for handling. Vi sælger vores grøntsager direkte og med øjenkontakt. Vi inviterer folk til arbejdsdage og tilbyder rundvisninger dels for at skabe indgangsvinkler til vores lille verden øhave, men også for at kunne være i andres.

Vi tror også på forandring i den måde vi forvalter vores natur på. Det hele starter med en levende – jord. Derfor dækker vi vores bede med kompost, dels for at skærme den bare jord mod udtørring og slagregn, men også for at tilføre organisk materiale der giver næring til mikrolivet. Vi sørger for at fotosyntesen hele tiden er i gang gennem plantevækst, blandt andet grøntsager og grøngødning. Det holder jorden levende og en levende jord giver vores kunder sunde og næringsrige grøntsager.

Vi forsøger at bruge vores forretning, vores investeringer, vores talerør og vores kreativitet – til at gøre noget ved det.

 

Og du kan være med – til at støtte en pioner virksomhed inden for dansk landbrug.

Du kan hjælpe og støtte vores arbejde ved at doner et selvvalgt beløb. Alt hjælp, uanset størrelse, giver os en smule mere overskud til at passe bedre på jorden og det giver os tid til at have en stemme i udbredelsen af, hvordan vi forvalter jorden og hvad vi synes er vigtige værdier at have, når vi samarbejder med naturen.


Øhave har de sidste tre år haft kæmpe støtte fra venner, familie, frivillige og kunder. Arbejdsdage, opløftende snakke og lange knus. Uden alt den opbakning og de hjælpende hænder var øhave ikke nået hertil hvor vi er i dag. Jeg værdsætter alt denne hjælp, som stadig bliver ved med at vise sig. Hvis du ønsker at støtte øhave gennem praktisk arbejde, se venligst her

blank