Grøntsager til virksomheder

køkkener - restauranter - festivaller - arrangementer - catering - kursuscentre

Hos øhave dyrker vi mange forskellige grøntsager i løbet af sæsonen. Vi ringer til jer og siger hvad der er i marken lige nu, vi får bestillingerne ind og går direkte ud i marken og høster og leverer dagen efter. Det vil sige at grøntsagerne har en friskhed og en sprødhed der er svær at finde i supermarkedet. Vi høster også kun det der bliver bestilt, det gør vi blandt andet for at undgå madspild. Læs mere om øhave og vores værdier her

Det er en lille produktion med meget stor diversitet. Det betyder at det er svært at planlægge præcis om der er spidskål om 4 uger eller hvor mange der er. Så når man samarbejder med os skal man udfordre sin fleksibilitet i planlægningen. Tilgengæld vil man opleve en markedsstemning over telefonen, hvor man hver uge bliver præsenteret for et stort udvalg af lækre grøntsager og så skal der handles. Vi opbygger også en relation med vores kunder som er helt unik. Vi kender jer og vil gøre os meget umage med at i får det bedste produkt og vi er altid åbne for dialog omkring det enkelte produkt og tager med glæde imod feedback. 

I enkelte tilfælde kan vi også lave lister til jer med vare vi helt sikkert har og vare vi højst sandsynligt har og vare vi måske har i en given periode. 


Fast sæson kunde: 

Ønsker du at være på øhave’s faste kundeliste? Det er for dig der gerne vil have faste leverancer. Enten to gange om ugen eller måske bare en gang hver anden uge. Jeg er meget åben for hvordan det kan se ud for dig at blive fast kunde. I vinterhalvåret, kan man også få indflydelse på hvilke sorter og mængder der skal dyrkes til næste sæson. 

Hvis du er interesseret i at blive fast kunde, vil jeg opfordre dig til at komme på besøg til en snak og en lille markvandring. Dette er man også meget velkommen til hvis man allerede er fast kunde. 

leveringen er den samme for alle kunder.

Grønsager til et enkelt arrangement: 

Jeg leverer grønt til enkeltstående arrangementer såsom Heartland festival og avernax. Så hvis du har et større event, arrangement eller festival hvor du ønsker sprøde grøntsager fra øhave så ring endelig og hør nærmere. Det kommer meget an på størrelse og om det falder sammen med andre større ting.

leveringen er den sammen som for alle kunder.

Ugerytme, høst og levering:

Jeg ringer for at få bestillingen mandag morgen
mellem kl. 08:00-09:30 og Onsdag mellem kl. 13:00-15:00
Vi høster hele mandag og hele torsdag. 
Vi leverer tirsdag og fredag mellem kl. 08:00-11:00

Jeg bytter lidt rundt på hvem jeg ringer til først og leveringen prioriterer jeg efter den rækkefølge der er hurtigst at kører. 


Afstand for levering:

Jeg leverer max. 20-30 km fra øhave alt afhængig af retningen, man er dog velkommen til selv at afhente i marken eller finde et drop off sted, hvor vi kan mødes. Ved særlige enkelte events kører jeg længere. Ring gerne for at høre nærmere. 

Priser:

Hvis man ønsker at få tilsendt prislisten på grøntsagerne, så skriv en mail til [email protected] eller brug kontaktfeltet nedenunder.

En levering koster 30 kr.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller har noget der falder lidt udenfor boxen.

.

Kontakt