Events og foredrag

Hvordan står det egentlig til med landbruget og fødevaresystemet i danmark? Hvad vil det sige at drive en regenerativ forretning? Hvordan skaber man en god og holdbar arbejdsplads i en benhård branche? Hvad er regenerativt jordbrug? Hvordan løser vi problemer i et kompleks system, når den måde vi har lært at løse problemer på er mere lineært? Hvad har landbruget med klimakrisen at gøre? 

Grøntsager er kun platformen, når jeg holder foredrag eller bruger mit talerør i paneldebatter eller på en markvandring i haven. Mine tanker, erfaringer og viden, fra 10 år i landbrugsbranchen og 6 år som kvindelig ejer af egen produktion, rækker langt udover spidskål og radiser. 

Vil i gerne booke mig til et foredrag, en paneldebat eller komme ud i haven til en markvandring, Kan jeg anbefale at planlægge mindst 2-3 måneder ud i fremtiden, da min kalender hurtigt bliver fyldt. Mellem d. 1 juni – 30 september kan jeg som regel ikke andet end at være i marken. Skriv gerne en mail eller ring og vær så specifik så muligt i forespørgslen. 

Jeg har holdt mange foredrag for mange forskellige mennesker, både landmænd, højskoleelever, universitetsstuderende og pensionister. Jeg har derfor erfaringen til at justere indholdet og interaktionen med publikum alt efter hvem modtagerne er og hvad i ønsker. 

Klik her hvis du ønsker at få hele din virksomhed med ud i marken.

Kommende og afholdte events 2023

Rundvisning på øhave

D. 9 maj kommer et hold fødevarestuderende på besøg. Temaet er Økologi & Bæredygtighed er i år ”Gammelt Håndværk i en Grøn Fremtid” og arrangementet

Læs mere »

Deler mine vigtigste erfaringer med Øhave

D. 10/02/23 kl. 13:30 – 15:30 på jordbrugsskolens iværksætteri forløb på Farenløse Mosteri. I forbindelse med overbygningen på Jordbrugsskolens grundforløb, iværksætteri forløbet. Skal jeg fortælle

Læs mere »

Kontakt