Om øhave

Katrine Bach Hansen

Ejer

katrine Bach Hansen – Ejer
Jeg startede øhave i 2018 sammen med sin daværende partner Anders Højlund. I 2020 overtog jeg virksomheden og driver den nu selv. Jeg arbejder for at skabe en sund virksomhed, hvor vi har respekt for hinanden og for naturen. Hvor visionerne rækker højt og jordforbindelsen dybt.

I 2017 var jeg med til at hjælpe Michel Poulsen med at starte Søtoftes Jordbrug på Midtsjælland udenfor Ringsted. Hvor min partner og jeg opstartede grøntsagsproduktionen, der solgte til restauranter i København, kantiner og private i lokalsamfundet.
Jeg har gået på den norske økologiske landbrugsskole, Sogn Jord- og Hagebrugsskule og malket geder og lavet ost på fjeldet en sæson i Aurland. I 2015 var jeg praktikant hos Richard Perkins på Ridgedale Permaculture i Sverige. Her modtog jeg undervisning i Holistic Management, Keyline Design og Permakultur. Jeg er tidligere selvstændig freelance fotograf uddannet fra Fatamorgana og Danmarks Medie og journalisthøjskole i Emdrup.

Katrine Schacht

Elev

Katrine Schacht – elev
Jeg studerer på Kalø Økologiske Landbrugsskole og er elev på Øhave i perioden september 2020 til august 2021. Jeg lever og ånder for at genskabe menneskets forbindelse med naturen, ved at udvikle og formidle bæredygtige sammenhænge. Jeg inspireres af naturens perfektion og værdsætter levende fællesskaber omkring praktisk arbejde, vital mad og kropslig udfoldelse.
Mine interesser har bragt mig til at arbejde på skov-landbruget Horseborg, Permakulturhaven Myrrhis, Yduns Have og Claudes Planteskole. Herudover har jeg stået for at opstarte og undervise i faget Permakultur på Brenderup Højskole og været med i opstarten af projekterne Grobund og Højskolen Handar.