Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.øhave.dk
www.øhave.dk ejes af Katrine Bach Hansen, CVR-nr. 35068031, adresse Brydegårdsvej 16, 5700 Svendborg, tlf. 40459481, e-mailadresse [email protected]

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesret:

Der er ingen fortrydelsesret på købt af øhave posen og doner muligheden i vores Webshop. Kunden har ikke mulighed for at afmelde og få penge tilbage for enkelte uger i løbet af sommeren hvis man pludselig er væk. Man er altid velkommen til at videregive øhave posen til en anden. Her sørger man selv for at kommunikationen kommer videre til den person. 

Betaling og levering​

Øhave modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og mastercard. Eller gennem Paypal.
Øhave bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Vi leverer ikke varerne, de skal afhentes.

Cookies

For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores cookiepolitik.

Sikkerhed

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. I betragtning af de iboende risici kan vi imidlertid ikke garantere absolut sikkerhed, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

Dine Rettigheder

Afhængigt af den gældende lov kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller modsætte dig den aktive behandling af dine data, bede os om at dele dine personlige oplysninger til en anden enhed, trække ethvert samtykke, som du har givet os til at behandle dine data, tilbage, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, der kan være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på [email protected]. Vi svarer på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de krævede personlige oplysninger eller trække samtykke til at behandle de samme til de krævede formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt til.

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver øhave, Brydegårdsvej 16, 5700 Svendborg, Danmark, e-mail: [email protected], telefon: 40459481 og deres indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (http: / /ohave.dk). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten accepterer du indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke, skal du ikke bruge tjenesten.

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik når som helst uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede fortrolighedspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. For at Øhave kan behandle leverancer til dig , skal du lade dig registrere hos os med følgende personlige oplysninger : Navn, e-mail, telefonnummer, adresse.Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål: Behandling af betaling, Support, Administrations info og bruger konto. Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til ethvert andet formål, vil vi bede dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, hvortil vi giver samtykke, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet af lov.

Personoplysningerne registreres og opbevares hos Øhave så længe kundeforholdet er aktivt. Fra den dato kundeforholdet er inaktivt, vil der gå 2 år før personoplysningerne bliver slettet. Alle oplysninger er fortrolige og vil blive behandlet som sådan, ingen oplysninger videregives til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kundeoplysningerne krypteres ikke. Du har altid ret til i henhold til persondatalovgivningen at få indsigt i hvilke oplysninger Øhave har registreret, ligesom du har ret til indsigelse. Hos Øhave har administrationen og bogholderi adgang til personoplysningerne.

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Vores fødevareproduktion undergår den strengeste kontrol, og er autoriseret af landbrugs styrelsen. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved produktet bliver du som kunde kompenseret 100 procent for den uge fejlen er sket og får pengene tilbage for den enkelte uge. Hvis øhave ikke kan levere produktet “Øhave posen” i en uge eller flere, vil kunden få pengene retur for de enkelte uger. 250 kr. pr. uge. Dette gælder kun hvis vi selv aflyser leveringen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]