Oftest Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de mest typiske spørgsmål her.

Kan man købe grøntsager ude på øhave?

Vi sælger kun grøntsager privat gennem salg af øhave posen. I år har vi 40 kasser tilslag, se under køb grøntsager. Desværre har vi hverken vejbod eller gårdsbutik. Dette er fordi jeg ikke bor ved marken og også grundet manglende tid.

Kan jeg hente min øhave pose et andet sted?

Du kan desværre ikke ændre afhentnings sted, eller finde på nye afhentnings steder i løbet af sæsonen. Når sommeren først er igang, har vi meget travlt og skal derfor bruge så lidt tid så muligt foran en skærm eller i telefonen. Derfor er det simpleste for os at afhentningens stedet er det samme og ikke flere forskellige steder, end dem vi allerede har planlagt. Dette også for at undgå at vi skal køre flere forskellige steder hen end de to der allerede er. Afhængig af opbakningen, kan vi lave flere afhentnings steder næste år.

Kan jeg betale min øhave pose i to rater?

Ja, vi har gjort det muligt at betale sin CSA øhave pose i to rater, 50/50.

Dette kan lade sig gøre ved at benytte betalingskoden: RATEBETALING.

Betalingskoden skal udfyldes enten i indkøbskurven eller ved siden checkout. Vi kontakte jer, når det er tid til næste betaling i en ny måned. Der skal du så købe en øhave posen til halv pris igen.

OBS: Dette betyder selvfølgelig ikke, at du køber øhave posen til halv pris, men derimod forudbetaler halvdelen og den anden halvdel senere.

Vi Kan ikke lide tomater, kan vi få noget andet?

Vi bestemer hvad der kommer i jeres pose. Dette er for at spare vores tid på administration og pakning. Det er vores første år med øhave posen og vi forsøger at gøre det så simpelt som muligt, fordi tiden i forvejen er knap. Vi håber i har forståelse for dette. Er velkomne til at bytte indbyrdes med de andre medlemmer. Hvis vi får stor opbakning i år, kunne næste år godt udtænkes i en mere fleksibel retning i forhold til indhold. Her kan i også komme med foreslag.

Kan vi komme og hjælpe til et par dage?

Normalt tager vi ikke folk ind kun for nogle dage. Men se under frivillige, hvis i ønsker at hjælpe til i længere tid. Ellers hold øje med markvandringer eller særlige arbejds dage. 

Kan vi dele med naboen eller give vores øhave pose videre?

Når i har købt øhave posen, må i meget gerne give den videre. Hvis i en dag får en anden til at afhente, er det jeres ansvar at videre give informationen om forholdene til den person. Hvis i vil give øhave pose væk for alle de sidste uger. Så skriv en mail, så kan vi lave kontakt oplysningerne om, så den rette mail bliver brugt i fremtiden.

Ny enhvers kunde?

Har du en virksomhed tæt på Svendborg og ønsker du at købe lækre økologiske grøntsager fra os. Så ring endelig og få en snak med mig om hvordan det foregår. Man kan altid prøve det af i en periode, helt uforpligtende. 

Hvor mange personer er øhave posen til?

Vi har valgt at lave indholdet så det kan passe ret bredt, alt afhængigt af hvor meget grønt man spiser. Det er 7-9 enheder hver uge. Det et udvalg af sommerens lette grøntsager, det er et grønt supplement til ugens indkøb.
Det vil sige at i stadig skal købe lidt ind ved siden af, alt afhængigt hvor mange i er i huset. I skal supplere med de lidt tungere grøntsager. For Eksempel kartofler og græskar og den slags. Du kan også kigge på billederne på hjemmesiden, både antal og mængde her giver et ret godt billed af hvordan det bliver.