Din virksomhed i marken

Skal din virksomhed have en kontordag eller personaledag midt i en grøntsagsproduktion?

Foto af Karl Ejnar Jørgensen - Koalition

blank

Foto af Karl Ejnar Jørgensen - Koalition

Hold en alternativ dag for din arbejdsplads og brug de grønne områder i marken som jeres arbejdsrum for at udvide kreativiteten og give luft til nye tanker og rutiner. Vi har højt til loftet og naturens perfektion kan inspirere til at se nye sammenhænge og kvaliteter.

Efter aftale vil øhave være åben for jer, så ring eller skriv for at designe en dag der passer til jer. Vi har telte, borde og et tekøkken som I kan bruge. Derudover styrer I selv dagen og medbringer det I har brug for. Vi vil arbejde i marken som vi plejer og der vil være mulighed for at aftale en markvandring som pause og til inspiration.

Virksomheden Koalition var på besøg:

Besøg hos én af Danmarks seje unge jordbrugere!

Hvad vil det sige at dyrke jorden, så den kan forblive frugtbar til eget brug og til de kommende generationers? I Koalition tog vi på studietur hos Katrine Bach Hansen og Øhave og kombinerede Katrines rundvisning med en strategisk workshop midt ude i marken.

Koalitions metier er pr, kommunikation og events rundt om madens verden, så det er vigtigt for os, at blive klogere på madssystemet og dem, der arbejder for at forandre det i en mere bæredygtig retning. Det var en stor øjenåbner for mig – det med jorden. At den ikke bare kan blive ved med at give, hvis vi dyrker den som vanligt. Her ligger et komplekst område, som vi skal tale meget mere om. For hvordan ved man som forbruger, om de grøntsager, som vi køber, er dyrket forsvarligt?

Tak for indsigt og din tid Katrine og for at vi måtte rykke kontoret ud i din mark for en dag. Og tak for dine interessant indspark på minutiøs planlægning af arbejdet og betragtninger omkring at sætte det rigtige hold, at samarbejde om at holde flow og at forbinde sig til jorden.

Vi har bragt et interview med Katrine på vores madpolitiske platform Madland. Læs det her .

Marie Sainabou Jeng
Stifter og direktør 

blank
blank